Caria de biberon

Caria de biberon este o grava si neglijata problema publica, o consecinta a malnutritiei nou nascutului si a primei copilarii care mutileaza sever dintii frontali anteriori si/sau laterali. Lipsa abordarii terapeutice sau abordarea terapeutica clasica (drenajul sau extractia) nu mai este o optiune de acceptat astazi. Mentinerea sanatatii dentitiei primare este o conditie necesara a starii de bine a copilului asigurand o masticatie, estetica, fonetica adecvate si preventia timpurie a dizarmoniilor dentomaxilare si a obiceiurilor vicioase.

Restaurarea estetica a frontalilor temporari sever afectati este o provocare pentru stomatologia pediatrica din doua puncte de vedere: al precaritatii tehnicilor si protocoalelor terapeutice specifice dar si al varstei tinere precooperante a grupului tinta-greu de gestionat.

Echipa Happydent Family, a invatat in strainatate si a profesat tratamente performante timp de 10 ani in Romania si astfel va poate ajuta copilul mutilat estetic de carii frontale si chinuit fizic de dureri dentare prin abcedare.

Va exemplificam aceasta reusita profesioanala prin cateva cazuri rezolvate de noi. Tot ce trebuie sa faceti este sa solicitati o consultatie de specialitate pentru reabilitare estetica la Happydent Family.

Va asteptam …Happy !

Comments are closed.