Informatii si optiuni de tratament nebanuite care te vor surprinde prin simplitate, eficienta si confort doar la HappyDent Family!

Motto-ul si politica echipei Happydent Family: Intotdeauna si pentru oricine tratamente  minim-sau non invazive!

Intr-adevar, chiar daca initial tratamentele non si minim invazive promovate de echipa Happydent Family au fost imbratisate de parinti pentru copiii lor mai mici sau mai mari (adolescenti)  -Happydent Clinic Junior devenind un brand de succes inca de la debut in anul 2007- ulterior si familia pacientilor nostri pediatrici (parinti, mamici gravide, bunici, matusi sau unchi deopotriva …)  a solicitat acelasi tip de tratament. Astfel, Happydent Clinic Junior a devenit Happydent Family! Pentru ca Family is a group of people, each a unique masterpiece, sharing unconditional love and support, one of life’s greatest bleasing!

Gratie expertizei echipei in controlul durerii si fricii si participarii sustinute anuale la Congrese si Seminarii Internationale (Elvetia, Franta (Paris, Bordeaux, Marsilia, Toulouse Nantes), Israel, U.K, Olanda, Budapesta, Bucuresti) prevenirea sau oprirea din evolutie a oricarei afectiuni dentare sau gingivale este obiectivul nostru primordial si real si garantia preventiei durerii dentare si a fricii de dentist!

Indemnurile  expertilor internationali: Primul dinte …prima  vizita! sau Ortodontia nu are varsta! promovate vehement in presa, TV sau pe blog de catre Happydent Family  se regasesc in pacientura noastra variata (cel mai tanar pacient are mai putin de 1 an si nu are carii de biberon gratie consilierii noastre competente iar cel mai varstnic are 84). Ambele categorii extreme –copii mici sau batrani adulti, dar fragili sau cu patologie generala de risc, de fapt toata lumea cauta tratamente eficient si rapide, dar in acelasi timp preventive, nedureroase, non sau minim invazive care evita anestezia locala prin injectie.

HappyDent Family se diferențiază prin tehnicile moderne unice in Romania de control a durerii si fricii si prin anestezia  locală controlată electronic, pentru diminuarea disconfortului resimțit în tipul acestei proceduri esențiale. Anestezia locala -care cuprindea o jumatate de fata sau de mandibula -este astazi inacceptabila pentru copii sau adultii fragili. Parintii prefera si ei astazi – la Happydent Family – anestezia locala intraosoasa (Quick Sleeper/ Sleeper One Hitec sau intraligamentara STA (USA) minim invaziva care se refera strict doar la dintele sau zona de tratat si nimic in plus. Managerul profesional al echipei este ambasador international pentru anestezie locala a 3 M Espe Germany.

Happydent Family detine monopolul exclusiv al controlului durerii si fricii prin  tratamentul minim invaziv al cariei dentare prin intermediul Terapiei ART: Atraumatic Restorative Treatment, o metodă terapeutică valoroasa recunoscută de OMS înca din 1994, în cazul căreia frezajul nu este necesar. Pe lângă acestea, procedam si la  drenajul endodontic – in cazul abcesului dentar – fără freză și fără incizie. Incizia si freza mare agresiva este de domeniul trecutului stomatologic traumatizant Victorian si al Chirurgiei Oro Maxilo Faciale de exceptie!

Metoda de Inhalosedare/ analgosedare constienta (franceza: MEOPA sau americana Matrx) ajuta pe copiii sau adultii care au trait experiente stomatologice traumatizante – la alte cabinete nespecializate in Controlul Durerii si Fricii – sa faca fata cu succes tratamentelor!

Politica non sau minim invaziva se refera si la selectarea solutilor de tratament mai putin sau deloc invazive: o sigilare adanca in loc de o obturatie clasica, o obturatie de laborator in loc de o coroana agresiva de invelis, o punte colata in loc de o punte clasica cu doi stalpi si slefuire intempestiva a doi dinti intacti, anestezie intraligamentara in loc de una tronculara periferica extrinsa,  miniimplante in loc de implante necesitand aditie de os sau sinuslifting, etc!

Asadar Be Happy Family! iar vizita si consultatia la HappyDent Family va ofera informatii si optiuni de tratament nebanuite care te vor surprinde prin simplitate, eficienta si confort!

 

Comments are closed.