Întotdeauna tratamente minim sau non invazive pentru tine și familia ta

Motto-ul si politica echipei HappyDent Family: Intotdeauna tratamente minim sau non invazive pentru tine si familia ta.

Intr-adevar, chiar daca initial tratamentele non si minim invazive promovate de echipa HappyDent Family au fost imbratisate de parinti pentru copiii lor mai mici sau mai mari (adolescenti) – HappyDent Clinic Junior devenind un brand de succes inca de la debut, in anul 2007- ulterior si familia pacientilor nostri pediatrici (parinti, mamici gravide, bunici, matusi sau unchi deopotriva) a solicitat acelasi tip de tratament. Astfel, HappyDent Clinic Junior a devenit HappyDent Family! Pentru ca Family is a group of people, each a unique masterpiece, sharing unconditional love and support, one of life’s greatest blessing!

Gratie expertizei echipei in controlul durerii si fricii si participarii sustinute anuale la congrese si seminarii Internationale in Elvetia, Franta (Paris, Bordeaux, Marsilia, Toulouse, Nantes), Israel, Marea Britanie, Olanda, Budapesta, Bucuresti prevenirea sau oprirea din evolutie a oricarei afectiuni dentare sau gingivale este obiectivul nostru primordial si real si garantia preventiei durerii dentare si a fricii de dentist!

Indemnurile expertilor internationali: Primul dinte…prima vizita! sau Ortodontia nu are varsta! promovate vehement in presa, TV sau pe blog de catre HappyDent Family se regasesc  in pacientura noastra variata (cel mai tanar pacient are mai putin de 1 an si nu are carii de biberon gratie consilierii noastre competente iar cel mai varstnic are 84). Ambele categorii extreme –copii mici sau batrani adulti dar fragili sau cu patologie generala de risc, de fapt  toata lumea cauta tratamente eficient si  rapide, dar in acelasi timp preventive, nedureroase, non sau minim invazive care evita anestezia locala prin injectie.

HappyDent Family se diferențiază prin tehnicile moderne unice in Romania de control a durerii si fricii si prin  anestezia locală controlată electronic, pentru diminuarea disconfortului resimțit în tipul acestei proceduri esențiale. Anestezia locala -care cuprindea o jumatate de fata sau de mandibula – este astazi inacceptabila pentru copii sau adultii fragili. Parintii prefera si ei astazi – la HappyDent Family – anestezia locala intraosoasa (Quick Sleeper/ Sleeper One Hitec sau intraligamentara STA (USA) minim invaziva care se refera strict doar la dintele sau zona de tratat si nimic in plus. Managerul profesional al echipei este ambasador international pentru anestezie locala a 3 M Espe Germany.

HappyDent Family detine monopolul exclusiv al controlului durerii si fricii prin tratamentul  minim invaziv al cariei dentare prin intermediul Terapiei ART: Atraumatic Restorative Treatment, o metodă terapeutică valoroasa  recunoscută de OMS înca din 1994, în cazul căreia frezajul nu este necesar. Pe lângă acestea, procedam si la  drenajul endodontic- in cazul abcesului dentar-fără freză și fără incizie. Incizia si freza mare agresiva  este de domeniul trecutului stomatologic traumatizant Victorian si al Chirurgiei Oro Maxilo Faciale de exceptie!

Metoda de Inhalosedare/ analgosedare constienta (franceza: MEOPA sau americana Matrx) ajuta pe copii sau adultii care au trait experiente stomatologice traumatizante- la alte cabinete nespecializate in Controlul Durerii si Fricii!

Politica non sau minim invaziva se refera si la selectarea solutilor de tratament mai putin sau deloc invazive: preferam o sigilare adanca in loc de o obturatie clasica, o obturatie confectionata de laborator in loc de o coroana agresiva de invelis care necesita multa slefuire din tesut sanatos, o punte colata (lipita) in loc de o punte clasica cu doi stalpi si slefuire intempestiva a doi dinti intacti, anestezie intraligamentara in loc de una tronculara periferica extinsa,  miniimplante in loc de implante necesitand aditie de os sau sinuslifting, etc!

Așadar Be Happy Family!

Programează întreaga familie la un consult de specialitate la HappyDent Family și încă de la prima vizită îți oferim informații și opțiuni de tratament nebănuite care te surprind prin simplitate, eficiență și confort!

 

Comments are closed.