Scrisoarea unei mame către echipa Happydent

Totul a început acum patru ani, când pe mailul nostru am primit un mesaj de la o mămică ce nu-și dorea nimic mai mult decât o dantură sănătoasă pentru micuța ei fetiță.

„ Buna ziua HappydentClinicJunior,

Fetitei mele – care are 1 an si 11 luni –  i se macina dintisorii, mai exact incisivii laterali si centrali superiori. Este alaptata, nu are biberon sau suzeta, iar zaharul nu exista in alimentatia ei. Totul a inceput prin martie cu cateva pete galbene pe dintisori. De atunci pana acum incisivul lateral dreapta este macinat mai mult de jumatate si de cateva zile a inceput sa se macine si incisivul central stanga. Nu sunt negrii si din cate am putut eu sa observ in spatele dintilor nu mai are smalt deloc, au o tenta de maro deschis.

    Schimbarile pe care le-am facut in ultima vreme parca au incetinit procesul dar foarte foarte putin, am inceput sa o spal cu pasta de dinti cu fluor si pasta de dinti speciala ptr remineralizarea dintilor, de 2 pe zi, dar nu foarte bine ptr ca nu coopereaza si o spalam cu forta. O data pe zi ii pun pe dinti GC Tooth Moose si pentru o perioada de cateva luni ii dadeam ulei de cod cu vit D, i-am facut analize de calciu, magneziu si fier, toate fiind la nivel maxim, dar la indemnul medicului de familie ii dau totusi osteocare pentru copii de cateva zile, in speranta ca poate stopam procesul de macinare a dintisorilor.

    As vrea sa stiu daca puteti sa ne ajutati cumva, daca putem sa oprim cumva procesul de macinare a dintilor. Am fost la 2 medici aici si nu au putut sa ma ajute, doar cu sfaturi, nimic concret si mi-au recomandat sa ma duc la un pedodont.”

Fetița despre care mămica povestea are acum 5 anișori și o dantură în condiții foarte bune de sănătate. Cu răbdare, determinare și tratamente de ultimă tehnologie, am reușit să ii redăm zâmbetul sclipitor atât ei, cât și mamei sale. Acum radiază amândouă de fericire.

Dacă și copilul tău întâmpină probleme cu sănătatea dentară și vrei să găsești soluția cât mai repede, contactează-ne pentru a face o programare!

Comments are closed.